ceturtdiena, janvāris 05, 2006

Viens no iecienītākajiem ēdieniem.


Sveicināti, te atkal es, t.i., defs! Šovakar gribētu Jums pastāstīt par savu spagetti mākslu.. Nekas īpašs, bet tomēr. Tātad, sāksim..

Vispār, man ļoti garšo spagetti un protams, ka itāļu virtuve. Nezinu kāpēc, bet man piesaista itāļu virtuve, varbūt tāpēc, ka tā sastāv no tik gardiem ēdieniem kā spagetti un pica? Īsti nezinu, bet pastāstīšu jums par to, kā gatavoju spagetti ES! Nu, lūk..

Vāram ūdeni, līdz tas sāk burbuļot jeb kā zināms - vārās. Ieberam spagetti, protams, ka viņus vajag salauzt uz pusēm. Pēc tam, kad esat ielikuši spagetti iekš kastroļa, ielejiet vienu galda karoti ar eļļu un pieberiet sāli - pusi galda karotes! Ik pa brīdim pamaisiet, lai spagetti nesalīp kopā un nekļūst neatdalāmi (ir gadījies..). Vāram aptuveni minūtes 10-15. Kad esat izvārījuši, izlejiet ūdeni no kastroļa un ielieciet spagetti kādā jaukā bļodā. Protams, ka Jums jābūt sagatavotam kečupam un sieram, lai varētu būt gardi un garšīgi. Paņemiet kādu palielu šķīvīti, uz šķīvja uzlejiet kečupu (cik daudz? pēc izvēles), lieciet virsū spagetti un atkal uzlejiet virsū kečupu, bet šoreiz uz spagetti. Kārtīgi jāsamaisa, lai visi spagetti būtu sarkanā krāsā un uzberiet virsū rīvēto sieru. Mans iecienītākais siers ir - Holandes siers(Cēsvaines) un iecienītākais kečups - Heinz. Abi šie komponenti ļoti labi sader un ēdiens iznāk ļoti gards. Tātad, ja viss ir iznācis, tad būtu jāsanāk ļoti garšīgai maltītei. Ko Jums varu novēlēt? Īpaši neko, tikai labu apetīti!

3 Comments:

Anonymous annija(ar diviem n) said...

def(ar mazo d) tu gatavo labi-tikai porcijas gigantiskas :DDD

07 janvāris, 2006 00:41  
Blogger defs said...

paldies :)

09 janvāris, 2006 22:57  
Anonymous Dace said...

He, tieshaam varu piekrist.Tu tieshaam labi un gardi gatavo, bija ljoti garshiigi :P

15 janvāris, 2006 23:29  

Ierakstīt komentāru

Links to this post:

Izveidot saiti

<< Home